Marian McLoughlin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2007 Phoebe (gościnnie)
6.4 2003 Trish (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Kierowniczka poczty (gościnnie)
0.0 2001 Jan (gościnnie)
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Pani Daly (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Dr Shelley (gościnnie)
0.0 1997 Bron Flitch
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Barbara Judd (gościnnie)
8.5
Milczący świadek
Silent Witness
1996 Mary Townsend (gościnnie)
0.0 1995 Rachel Castle
5.5 1995 Pani Fraser (gościnnie)
6.0 1995 Moira Keen (1995) (gościnnie)
5.0
Trójkąt namiętności
Business Affair, A
1994 Gość na obiedzie
7.0 1993 Ann Garwood (gościnnie)
6.9
Kryptonim Prosiaczek
Piglet Files, The
1990 Pani Whiteley (gościnnie)
0.0 1990 Judy Kinsey
0.0 1989 Straganiarka (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Ann Weston (gościnnie)
10.0 1985 Pani Healy / Sarah
10.0 1985 Pani Healy / Sarah

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marian McLoughlin filmy Marian McLoughlin najlepsze filmy Marian McLoughlin zdjęcia Marian McLoughlin galeria Marian McLoughlin biografia Marian McLoughlin nominacje Marian McLoughlin nagrody i wyróżnienia Marian McLoughlin filmografia Marian McLoughlin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.