Maria Singer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1994 Oma Jöstel (gościnnie)
0.0 1987 Pani Mooseder
7.0 1986 Pani Graf
0.0 1982 Frau Lechner (gościnnie)
7.0 1978 Babcia Kaller (gościnnie)
7.8 1977 Rosa Obermeier (gościnnie)
0.0 1976 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maria Singer filmy Maria Singer najlepsze filmy Maria Singer zdjęcia Maria Singer galeria Maria Singer biografia Maria Singer nominacje Maria Singer nagrody i wyróżnienia Maria Singer filmografia Maria Singer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.