Maria Ciunelis
Data urodzenia: 1961-06-28
Miejsce urodzenia: Ostróda, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2008 Natalia Maciołowska, sąsiadka "Kruszona"
6.9 2006 Maciołowska
7.9 2004 Maciołowska, sąsiadka Kruszona (gościnnie)
6.1 2003 Mata Pawła (gościnnie)
6.4 2000 Żona Gałeckiego
5.6 2000 Wróżka (gościnnie)
6.2 1999 Wojszczanka
6.5 1999 Nauczycielka (gościnnie)
6.5 1997 Domicella (niewymieniony w czołówce)
7.4 1995 Gospodyni
6.0 1995 Siostra Anna, pielęgniarka w Domu Rencisty
6.7 1993 "Normalna"
7.1 1991 siostra Anna
6.6 1988 Pokojówka Castorów
8.0 1988 Frieda (odcinek 3)
6.3 1987 Siostra Maria
7.5 1985 "Ociemniała" córka
7.8
Dom
1980 Montażystka Lusia, kochanka Rajmunda Wrotka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maria Ciunelis filmy Maria Ciunelis najlepsze filmy Maria Ciunelis zdjęcia Maria Ciunelis galeria Maria Ciunelis biografia Maria Ciunelis nominacje Maria Ciunelis nagrody i wyróżnienia Maria Ciunelis filmografia Maria Ciunelis aktor Maria Ciunelis scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.