Maria Chwalibóg
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2006 Siostra przełożona (gościnnie)
6.8 1991 Matka Piota (gościnnie)
6.4 1991 Żona zarządcy Zygmunta (gościnnie)
7.3 1989 Salomea Palińska (gościnnie)
6.7 1987 Niedzielska, matka Władka
7.3 1987 Dyriaszowa, właścicielka wyszynku (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Kadrowa w FSO płacząca z powodu śmierci Stalina (gościnnie)
7.7 1965 Gażdzina (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maria Chwalibóg filmy Maria Chwalibóg najlepsze filmy Maria Chwalibóg zdjęcia Maria Chwalibóg galeria Maria Chwalibóg biografia Maria Chwalibóg nominacje Maria Chwalibóg nagrody i wyróżnienia Maria Chwalibóg filmografia Maria Chwalibóg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.