Maria Bujakowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2010 Pacjentka z "pedicure" (gościnnie)
5.6 2010 Matka Adriana i Oliwii (gościnnie)
6.7 2008 Sprzątaczka Beata (gościnnie)
3.9 2008 Matka Sebastiana , Woźniakowa (gościnnie)
6.9 2004 Dozorczyni kamienicy Czajki (2005) (gościnnie)
5.8 2003 Żona pacjenta po śpiączce (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maria Bujakowska filmy Maria Bujakowska najlepsze filmy Maria Bujakowska zdjęcia Maria Bujakowska galeria Maria Bujakowska biografia Maria Bujakowska nominacje Maria Bujakowska nagrody i wyróżnienia Maria Bujakowska filmografia Maria Bujakowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.