Marguerite Moreau
Data urodzenia: 1977-04-25
Miejsce urodzenia: Hemet, Kalifornia, USA
Stan cywilny: mąż Garette Ratliff Henson (od 20.06.2006)

Biografia:
Marguerite C. Moreau urodziła się w Riverside w stanie Kalifornia 25 kwietnia 1977. Ukończyła Gage Middle School Jej debiutem był film ?Potężne kaczory? z 1991 roku . Za role Connie została nominowana do Young Artist Award . Grała w takich serialach jak cudowne lata czy Blossom w międzyczasie występując w dalszych częściach potężnych kaczorów i filmie ?Uwolnić orkę 2? . Praca na planach filmowych nie zniechęciła jej do kontynuowania nauki . Ukończyła elitarny Vassar College w 1999 roku ukończyła studia na wydziale nauk politycznych . W 2002 roku zagrała główną bohaterkę w kontynuacji ?Podpalaczki ? i w ekranizacji powieści Anne Rice ? Królowa potępionych? W 2003 roku wystąpiła u boku takich gwiazd jak Dustin Hoffman czy Gene Hackman w filmie ? ława przysięgłych? . w latach 2004-05 grała w serialu ? Life As We Know It? wystąpiła tez gościnnie w takich serialach jak Lost, Smallville czy The O.C.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Linda
8.3 2011 Linda
5.2 2010 Starla (gościnnie)
7.7 2010 Starla (gościnnie)
8.0 2009 Starla (gościnnie)
7.4 2009 Starla (gościnnie)
7.9 2008 Starla (gościnnie)
8.1 2007 Starla (gościnnie)
8.0 2007 Vicky (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Starla (gościnnie)
7.7
Czas na Briana
What About Brian
2006 Starla (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Starla (gościnnie)
8.0
Instynkt mordercy
Killer Instinct
2005 Starla (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Lisa Bristow (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Starla (gościnnie)
8.1 2004 Starla (gościnnie)
7.3 2004 Louise Dukes (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Starla (gościnnie)
7.5 2002 Amanda Castle (gościnnie)
6.6
Królowa potępionych
Queen of the Damned
2002 Starla (gościnnie)
7.2 2001 Carrie Castle (gościnnie)
8.4 1996 Starla (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Starla (gościnnie)
6.2
Uwolnić orkę 2
Free Willy 2: The Adventure Home
1995 Starla (gościnnie)
10.0 1995 Starla (gościnnie)
7.5
Tajny świat Alex Mack
Secret World of Alex Mack, The
1994 Starla (gościnnie)
8.2 1993 Starla (gościnnie)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Starla (gościnnie)
8.7 1991 Starla (gościnnie)
7.3 1991 Starla (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Starla (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marguerite Moreau filmy Marguerite Moreau najlepsze filmy Marguerite Moreau zdjęcia Marguerite Moreau galeria Marguerite Moreau biografia Marguerite Moreau nominacje Marguerite Moreau nagrody i wyróżnienia Marguerite Moreau filmografia Marguerite Moreau aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.