Margot Nagel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Klientka (gościnnie)
0.0 2002 Pani Flüsser (gościnnie)
0.0 2000 Hildegard Dreher
8.5 1998 Pani Hartmann (2002) (gościnnie)
0.0 1996
0.0 1995 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Margot Nagel filmy Margot Nagel najlepsze filmy Margot Nagel zdjęcia Margot Nagel galeria Margot Nagel biografia Margot Nagel nominacje Margot Nagel nagrody i wyróżnienia Margot Nagel filmografia Margot Nagel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.