Margot Mahler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1992
0.0 1989 Pani w holelu
0.0 1988 Pani Haimerl
0.0 1982 Kucharka (gościnnie)
7.0 1978 Pani Pelstner (gościnnie)
7.8 1977 Panna Berger (gościnnie)
6.2 1974 (gościnnie)
0.0 1969 Katharina Perzl (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Margot Mahler filmy Margot Mahler najlepsze filmy Margot Mahler zdjęcia Margot Mahler galeria Margot Mahler biografia Margot Mahler nominacje Margot Mahler nagrody i wyróżnienia Margot Mahler filmografia Margot Mahler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.