Margot Leicester
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.8 2009 Lena
8.3
Mesjasz: W otchłani
Messiah: The Harrowing
2005 Pani McCardle
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Anne Morden (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Norma Kilner (gościnnie)
8.0 1998 Anna Keller
8.9 1997 Ann Keller
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Kay Settingfield (gościnnie)
6.0 1997 Jean Alsop (gościnnie)
7.0 1993 Doktor Wellington (gościnnie)
6.8 1992 Pani Eliot (gościnnie)
9.7 1990 Jane Richards
7.6 1984 Val Kenyon / Pani Seaton / Bridget Stone (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Margot Leicester filmy Margot Leicester najlepsze filmy Margot Leicester zdjęcia Margot Leicester galeria Margot Leicester biografia Margot Leicester nominacje Margot Leicester nagrody i wyróżnienia Margot Leicester filmografia Margot Leicester aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.