Margot Kidder
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Bridgette Crosby (gościnnie)
0.0 2011 Bridgette Crosby (gościnnie)
0.0 2011 Bridgette Crosby (gościnnie)
0.0 2011 Bridgette Crosby (gościnnie)
0.0 2011 Bridgette Crosby (gościnnie)
5.6 2009 Bridgette Crosby (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Bridgette Crosby (gościnnie)
7.2 2001 Bridgette Crosby (gościnnie)
8.0
Tajemnicze przygody Juliusza Verne'a
Secret Adventures of Jules Verne, The
2000 Bridgette Crosby (gościnnie)
7.8
Rozbitkowie
Amazon
1999 Bridgette Crosby (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Bridgette Crosby (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Bridgette Crosby (gościnnie)
7.8 1996 Bridgette Crosby (gościnnie)
8.1 1996 Bridgette Crosby (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Bridgette Crosby (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Bridgette Crosby (gościnnie)
8.5
Aaahh!!! Prawdziwe potwory
Aaahh!!! Real Monsters
1994 Bridgette Crosby (gościnnie)
9.0
Kobiety Hollywood
Hollywood Women
1994 Bridgette Crosby (gościnnie)
10.0 1994 Bridgette Crosby (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Bridgette Crosby (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Bridgette Crosby (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Bridgette Crosby (gościnnie)
5.5
Superman IV
Superman IV: The Quest for Peace
1987 Bridgette Crosby (gościnnie)
5.5 1987 Bridgette Crosby (gościnnie)
7.0 1987 Bridgette Crosby (gościnnie)
7.0
Błyszcząca kopuła
Glitter dome, The
1984 Bridgette Crosby (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Bridgette Crosby (gościnnie)
6.5 1980 Bridgette Crosby (gościnnie)
6.0 1978 Bridgette Crosby (gościnnie)
6.5 1975 Bridgette Crosby (gościnnie)
7.5 1975 Bridgette Crosby (gościnnie)
6.9
Siostry
Sisters
1973 Bridgette Crosby (gościnnie)
7.0 1973 Bridgette Crosby (gościnnie)
7.7 1972 Bridgette Crosby (gościnnie)
10.0 1971 Bridgette Crosby (gościnnie)
6.0
Ale zabawa
Gaily, Gaily
1969 Bridgette Crosby (gościnnie)
10.0 1969 Bridgette Crosby (gościnnie)
10.0 1969 Bridgette Crosby (gościnnie)
8.2 1968 Bridgette Crosby (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Margot Kidder filmy Margot Kidder najlepsze filmy Margot Kidder zdjęcia Margot Kidder galeria Margot Kidder biografia Margot Kidder nominacje Margot Kidder nagrody i wyróżnienia Margot Kidder filmografia Margot Kidder aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.