Margery Mason
Data urodzenia: 1920-09-27
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 Edith Knight(gościnnie)
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Alice Carter (gościnnie)
0.0 1997 Myrtle Fairley
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Lydia Villiers (gościnnie)
8.5 1994 Agatha Coliar (gościnnie)
7.0 1993 Alice North (1993-2002)
7.8 1992 Gość weselny
0.0 1989 Alma Mottershed (gościnnie)
7.5
Narzeczona dla księcia
Princess Bride, The
1987 The Ancient Booer
7.9 1986 Pani Mulligan (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Miriam Price (gościnnie)
8.0 1982 Pani Lithinglow (odcinek 10)
10.0 1980 Gwen Fletcher (gościnnie)
10.0 1980 Pani Felix (gościnnie)
4.0 1974 May Leckwith (gościnnie)
10.0 1973 Cissie (gościnnie)
7.0 1971 Pani Willens (gościnnie)
5.0 1970 Celia Porter
7.6 1970 (gościnnie)
7.0 1967 Pani Noseworthy
0.0 1966 Agnes Madden (gościnnie)
8.6 1962 Millie Broom (1963) / Pani Salter (1968) (gościnnie)
7.6 1955 Mama / Pani Brigstock / Grace Bradshaw
4.7 1955 Pani Patterson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Margery Mason filmy Margery Mason najlepsze filmy Margery Mason zdjęcia Margery Mason galeria Margery Mason biografia Margery Mason nominacje Margery Mason nagrody i wyróżnienia Margery Mason filmografia Margery Mason aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.