Margaretta Scott
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 1986 Mabel Horsham (gościnnie)
0.0 1979 Dolly Lanchester
0.0 1976 Lady Blenkiron(gościnnie)
0.0 1975 Pani Pritchard
0.0 1972 Lady Hargrom (gościnnie)
8.4
Królowa Elżbieta
Elizabeth R
1971 Katarzyna Medycejska
6.7 1971 Ciocia Kate (gościnnie)
0.0 1970 Helen Grimaud (gościnnie)
0.0 1962 Lady Spencer (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Lady Sangore (gościnnie)
0.0 1960 Pani Osborne (gościnnie)
8.0 1957 Pani Blundell
8.5 1953 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Margaretta Scott filmy Margaretta Scott najlepsze filmy Margaretta Scott zdjęcia Margaretta Scott galeria Margaretta Scott biografia Margaretta Scott nominacje Margaretta Scott nagrody i wyróżnienia Margaretta Scott filmografia Margaretta Scott aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.