Margaret Tyzack
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Audrey Pargeter (gościnnie)
8.1
Nasz wspólny przyjaciel
Our Mutual Friend
1998 Lady Tippins
0.0 1997 Delia
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Naomi Inkpen / Harriet Compton (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Panna Seymour
7.0 1980 Pani (gościnnie)
9.0 1979 Annie Morgan
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Antonia
0.0 1971 Bette
8.9
Szepczące ściany
Whisperers, The
1967 Pracownica socjalna szpitala
7.9
Saga rodu Forsyte'ów
Forsyte Saga, The
1967 Winifred Dartie née Forsyte
0.0 1965 (gościnnie)
8.4 1965 Gawędziarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Margaret Tyzack filmy Margaret Tyzack najlepsze filmy Margaret Tyzack zdjęcia Margaret Tyzack galeria Margaret Tyzack biografia Margaret Tyzack nominacje Margaret Tyzack nagrody i wyróżnienia Margaret Tyzack filmografia Margaret Tyzack aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.