Margaret Phillips
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1960 Beatrice Lawlor (gościnnie)
6.6 1960 Pani Bainbridge (gościnnie)
7.8 1959 Sophie Cartwright(gościnnie)
7.8
Historia zakonnicy
Nun's Story, The
1959 Siostra Paulina, studentka medycyny
10.0 1955 (gościnnie)
5.8 1954 Sharon Barton (gościnnie)
9.0 1951 (gościnnie)
10.0 1950 (gościnnie)
9.0 1950 (gościnnie)
6.0 1949 (gościnnie)
10.0 1948 (gościnnie)
10.0 1948 (gościnnie)
8.0 1948 (gościnnie)
6.0 1948 (gościnnie)
6.6 1947 (gościnnie)
9.5 1946 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Margaret Phillips filmy Margaret Phillips najlepsze filmy Margaret Phillips zdjęcia Margaret Phillips galeria Margaret Phillips biografia Margaret Phillips nominacje Margaret Phillips nagrody i wyróżnienia Margaret Phillips filmografia Margaret Phillips aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.