Margaret Hamilton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1979 babcia Miller
6.8 1977 Thea Taft (gościnnie)
7.6
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1964 Hester Frump (gościnnie)
8.5 1961 (gościnnie)
0.0 1956 Pani Gibney (gościnnie)
6.7 1955 Pani Formby (gościnnie)
7.4 1955 Edsel Pry (gościnnie)
0.0 1954 Sarah (gościnnie)
10.0 1954 Katie (1964-1967)
10.0 1954 Gwen (gościnnie)
10.0 1953
9.0 1951 (gościnnie)
6.0 1948 (gościnnie)
6.6 1947 (gościnnie)
8.0
Awanturnik
Four's a Crowd
1938 Amy
10.0 1937 Phoebe Lamb

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Margaret Hamilton filmy Margaret Hamilton najlepsze filmy Margaret Hamilton zdjęcia Margaret Hamilton galeria Margaret Hamilton biografia Margaret Hamilton nominacje Margaret Hamilton nagrody i wyróżnienia Margaret Hamilton filmografia Margaret Hamilton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.