Margálida Castro
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Matka Gerardo
0.0 2010
7.2 2007 Mercedes 'Memé' de Santiesteban
10.0 2006 Eleonora
0.0 2004 Ines De Montes
8.4 2002 Concepción Fernández
0.0 2001 Mercedes
0.0 2001 Matka Magdalena
8.0 2000 Heraclia de Santi?o
0.0 2000 Sor Anunciacion
10.0 1997 Rosa Menocal
7.0 1995 Libia Santos
0.0 1995 Josefina Michelena

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Margálida Castro filmy Margálida Castro najlepsze filmy Margálida Castro zdjęcia Margálida Castro galeria Margálida Castro biografia Margálida Castro nominacje Margálida Castro nagrody i wyróżnienia Margálida Castro filmografia Margálida Castro aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.