Marek Serdiukow
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2012 Lewar
6.8 2011 Kolega Ewy Żak(gościnnie)
6.8 2011 Kolega Ewy Żak (gościnnie)
6.7 2010 Policjant, sąsiad
4.2 2010 Mikołaj
6.8 2010 "Pery" (gościnnie)
4.6 2007 Okopny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marek Serdiukow filmy Marek Serdiukow najlepsze filmy Marek Serdiukow zdjęcia Marek Serdiukow galeria Marek Serdiukow biografia Marek Serdiukow nominacje Marek Serdiukow nagrody i wyróżnienia Marek Serdiukow filmografia Marek Serdiukow aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.