Marek Probosz
Data urodzenia: 1959-03-24
Miejsce urodzenia: Żory, Polska
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Maria Probosz, (rozwód); 2. Małgorzata, dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2009 Sergei (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Sergei (gościnnie)
7.5 2002 Sergei (gościnnie)
6.9 1997 Sergei (gościnnie)
7.5 1995 Sergei (gościnnie)
7.0 1995 Sergei (gościnnie)
5.8 1991 Sergei (gościnnie)
6.3 1991 Sergei (gościnnie)
6.2 1987 Sergei (gościnnie)
7.1 1986 Sergei (gościnnie)
5.0 1985 Sergei (gościnnie)
6.3 1984 Sergei (gościnnie)
6.6 1982 Sergei (gościnnie)
7.3 1980 Sergei (gościnnie)
5.7 1980 Sergei (gościnnie)
7.6 1979 Sergei (gościnnie)
7.6 1979 Sergei (gościnnie)
6.8 1978 Sergei (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marek Probosz filmy Marek Probosz najlepsze filmy Marek Probosz zdjęcia Marek Probosz galeria Marek Probosz biografia Marek Probosz nominacje Marek Probosz nagrody i wyróżnienia Marek Probosz filmografia Marek Probosz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.