Marek Obertyn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2006 Lipski (gościnnie)
4.7 2005 Grumm (polski dubbing)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 (polski dubbing)
6.1
Transformers - Cybertron
Transformers: Galaxy Force
2005 Landmine / Crumplezone (polski dubbing)
7.0
Brenda i pan Whiskers
Brandy & Mr. Whiskers
2004 Borys - Małpa ze statku (polski dubbing)
6.7
Zło w potrawce
Evil Con Carne
2004 Hektor (polski dubbing)
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Landmine (polski dubbing)
5.7 2002 Baron Dudevant
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 (polski dubbing)
7.5 2002 (polski dubbing)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Hektor Potrawka (a.k.a. Con Carne) (polski dubbing)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 (polski dubbing)
7.4 1999 (polski dubbing)
6.2
Pokémon: Film pierwszy
Gekijô-ban poketto monsutâ: Myûtsû no gyakushû
1998 Mewtwo (polski dubbing)
6.9 1998 Przywódca neonazistów (gościnnie)
7.1
Eerie, Indiana: Inny Wymiar
Eerie, Indiana: The Other Dimension
1998 Emil Conrad (polski dubbing)
8.6
Sam i Max: Niezależni policjanci
Sam & Max: Freelance Police
1997 Sam (polski dubbing)
7.3
Nowe przygody Madeline
New Adventures of Madeline, The
1995 (polski dubbing)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 (polski dubbing)
4.9
Patrol Jin Jina
Jin Jin and Panda Patrol
1994 (polski dubbing)
7.6 1992 Apokalips / Corsarz, ojciec Cyklopa (polski dubbing)
6.5 1988 Von Rumpf
8.0 1988 Afraniusz
7.5 1988 Jan Głowacz, brat Oleśnickiego
7.6 1988 "Misio", członek gangu
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Niebezpieczny Dan / Hoakim Powolny / Król Wydmuch (nowa wersja) (pols
7.0 1986 Gestapowiec Helmut Gonschorek
6.3 1985 Dominikanin
7.5 1984
6.3 1982 Barman Robert
6.8
Kapitan Grotman
Captain Caveman and the Teen Angels
1977 (polski dubbing)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marek Obertyn filmy Marek Obertyn najlepsze filmy Marek Obertyn zdjęcia Marek Obertyn galeria Marek Obertyn biografia Marek Obertyn nominacje Marek Obertyn nagrody i wyróżnienia Marek Obertyn filmografia Marek Obertyn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.