Marcus Mittermeier
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2006 Christoph Olson
6.0 2006 Konrad Baumann (gościnnie)
0.0 2003 Günther Ehrmann (gościnnie)
0.0 2002 Bernd Schmitz(gościnnie)
0.0 2001 Kobewein (gościnnie)
0.0 2000 Roland Althofer
0.0 1999 Christoph Heierdinger
7.0 1997 Knud Hinz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcus Mittermeier filmy Marcus Mittermeier najlepsze filmy Marcus Mittermeier zdjęcia Marcus Mittermeier galeria Marcus Mittermeier biografia Marcus Mittermeier nominacje Marcus Mittermeier nagrody i wyróżnienia Marcus Mittermeier filmografia Marcus Mittermeier aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.