Marcus Gruesser
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 Peter Styx (gościnnie)
5.2 2001 Pascal Bortloff (gościnnie)
6.0 1993 James Turner
7.5 1981 Stefan Berger (gościnnie)
7.0 1978 Policyjny lekarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcus Gruesser filmy Marcus Gruesser najlepsze filmy Marcus Gruesser zdjęcia Marcus Gruesser galeria Marcus Gruesser biografia Marcus Gruesser nominacje Marcus Gruesser nagrody i wyróżnienia Marcus Gruesser filmografia Marcus Gruesser aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.