Marcus Brown
Data urodzenia: 1979-09-01
Miejsce urodzenia: Rockford, Illinois, USA
Stan cywilny: żona Nicole Briscoe (od 28.02.2009)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Bywalec pubu (gościnnie)
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Doręczyciel (gościnnie)
8.3 2011 Bywalec pubu (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Strażnik (gościnnie)
7.9 2008 Doręczyciel (gościnnie)
8.2 2006 Doręczyciel (gościnnie)
0.0 2005 Doręczyciel (gościnnie)
7.6 2005 Doręczyciel (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Doręczyciel (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Doręczyciel (gościnnie)
7.5 2002 Doręczyciel (gościnnie)
8.7 2002 Doręczyciel (gościnnie)
6.8
Drzewo Jozuego
Joshua Tree
1993 Doręczyciel (gościnnie)
0.0
DEA
1990 Doręczyciel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcus Brown filmy Marcus Brown najlepsze filmy Marcus Brown zdjęcia Marcus Brown galeria Marcus Brown biografia Marcus Brown nominacje Marcus Brown nagrody i wyróżnienia Marcus Brown filmografia Marcus Brown aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.