Marcos De Silvas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2010 Kierownik hotelu (gościnnie)
6.9
Solista
Soloist, The
2009 Kierownik hotelu (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Kierownik hotelu (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Kierownik hotelu (gościnnie)
7.1 2008 Luis (gościnnie)
7.5 2002 Burmistrz Salas (gościnnie)
7.3 2002 Kierownik hotelu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcos De Silvas filmy Marcos De Silvas najlepsze filmy Marcos De Silvas zdjęcia Marcos De Silvas galeria Marcos De Silvas biografia Marcos De Silvas nominacje Marcos De Silvas nagrody i wyróżnienia Marcos De Silvas filmografia Marcos De Silvas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.