Marco Perella
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2006 Gruba ryba (gościnnie)
5.5
Miłość i frytki
Home Fries
1998 Good Ol' Boy in Pickup
5.5
Klucze do miasta
Keys to Tulsa
1997 Bedford Shaw
6.0
Najbliżsi sąsiedzi
People Next Door, The
1996 Simms, Menedżer
8.2 1995 Różne postacie
8.0
Doskonały świat
Perfect World, A
1993 Road Block Officer
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Cobalt (gościnnie)
0.0 1992 Trank (gościnnie)
6.7 1988 Kierowca

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marco Perella filmy Marco Perella najlepsze filmy Marco Perella zdjęcia Marco Perella galeria Marco Perella biografia Marco Perella nominacje Marco Perella nagrody i wyróżnienia Marco Perella filmografia Marco Perella aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.