Marco Morales
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Członek kartelu
6.5 2012 Członek kartelu
7.0 2009 Kapral Foley (gościnnie)
3.0 2009 Kapral Foley (gościnnie)
0.0 2009 Kapral Foley (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Kapral Foley (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Kapral Foley (gościnnie)
0.0 2008 Kapral Foley (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Kapral Foley (gościnnie)
8.8 2008 Strzelec (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.9 2008 Kapral Foley (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Calaveras (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Kapral Foley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marco Morales filmy Marco Morales najlepsze filmy Marco Morales zdjęcia Marco Morales galeria Marco Morales biografia Marco Morales nominacje Marco Morales nagrody i wyróżnienia Marco Morales filmografia Marco Morales aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.