Marcin Zacharzewski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Paweł Mazurkiewicz, chłopak Pauliny, były chłopak Joanny (gościnnie)
0.0 2011
6.1 2010 Listonosz
7.0 2010 Strzelec Jan Małyszko (gościnnie)
6.7 2008 Kuba, asystent Pshemka
3.9 2008 Jacek Chmura
5.7 2004 "Zioło" (gościnnie)
6.9 2004 Tomek Gawroński (2005) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcin Zacharzewski filmy Marcin Zacharzewski najlepsze filmy Marcin Zacharzewski zdjęcia Marcin Zacharzewski galeria Marcin Zacharzewski biografia Marcin Zacharzewski nominacje Marcin Zacharzewski nagrody i wyróżnienia Marcin Zacharzewski filmografia Marcin Zacharzewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.