Marcin Rój
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Aktor w przedstawieniu (gościnnie)
7.6 2010 Aktor w przedstawieniu (gościnnie)
7.2 2010 Aktor w przedstawieniu (gościnnie)
4.7 2009 Aktor w przedstawieniu (gościnnie)
6.7 2008 Aktor w przedstawieniu (gościnnie)
7.2 2008 Aktor w przedstawieniu (gościnnie)
4.0 2008 Aktor w przedstawieniu (gościnnie)
2.6 2008 Aktor w przedstawieniu (gościnnie)
5.4 2006 Aktor w przedstawieniu (gościnnie)
4.4 2006 Aktor w przedstawieniu (gościnnie)
6.7 2005 Aktor w przedstawieniu (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Aktor w przedstawieniu (gościnnie)
6.9 2004 Aktor w przedstawieniu (gościnnie)
7.2 2003 Aktor w przedstawieniu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcin Rój filmy Marcin Rój najlepsze filmy Marcin Rój zdjęcia Marcin Rój galeria Marcin Rój biografia Marcin Rój nominacje Marcin Rój nagrody i wyróżnienia Marcin Rój filmografia Marcin Rój aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.