Marcin Piejaś
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Chłop Bartoszek (gościnnie)
7.0 2010 Chłop Bartoszek (gościnnie)
6.7 2010 Chłop Bartoszek (gościnnie)
6.7 2008 Chłop Bartoszek (gościnnie)
8.1 2008 Chłop Bartoszek (gościnnie)
4.0 2008 Chłop Bartoszek (gościnnie)
6.3 2008 Chłop Bartoszek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcin Piejaś filmy Marcin Piejaś najlepsze filmy Marcin Piejaś zdjęcia Marcin Piejaś galeria Marcin Piejaś biografia Marcin Piejaś nominacje Marcin Piejaś nagrody i wyróżnienia Marcin Piejaś filmografia Marcin Piejaś aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.