Marcin Kwaśny
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Mecenas Olszewski (gościnnie)
7.1 2011 Szmalcownik Kwapisz
4.8 2010 Szmalcownik Kwapisz
5.8 2010 Szmalcownik Kwapisz
5.6 2010 Szmalcownik Kwapisz
6.6 2009 Szmalcownik Kwapisz
8.1 2008 Szmalcownik Kwapisz
2.6 2008 Szmalcownik Kwapisz
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Szmalcownik Kwapisz
7.1 2008 Szmalcownik Kwapisz
6.3 2008 Szmalcownik Kwapisz
7.7 2007 Szmalcownik Kwapisz
4.6 2007 Szmalcownik Kwapisz
5.7 2006 Szmalcownik Kwapisz
6.5 2006 Szmalcownik Kwapisz
4.4 2005 Szmalcownik Kwapisz
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Szmalcownik Kwapisz
8.2 2005 Lekarz pogotowia (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Szmalcownik Kwapisz
6.1 2004 Szmalcownik Kwapisz
4.4 2004 Szmalcownik Kwapisz
6.9 2004 Szmalcownik Kwapisz
6.6 2003 Szmalcownik Kwapisz
4.5 2003 Szmalcownik Kwapisz
7.2 2003 Szmalcownik Kwapisz
7.4 2002 Szmalcownik Kwapisz
4.7 2002 Szmalcownik Kwapisz
5.8 2002 Szmalcownik Kwapisz
5.3 2001 Szmalcownik Kwapisz
7.2 2001 Szmalcownik Kwapisz
5.6 2000 Szmalcownik Kwapisz

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcin Kwaśny filmy Marcin Kwaśny najlepsze filmy Marcin Kwaśny zdjęcia Marcin Kwaśny galeria Marcin Kwaśny biografia Marcin Kwaśny nominacje Marcin Kwaśny nagrody i wyróżnienia Marcin Kwaśny filmografia Marcin Kwaśny aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.