Marcin Krawczyk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Trener "Grubej" (gościnnie)
7.0 2010 Ken / Mężczyzna (gościnnie)
4.8 2006 Ken / Mężczyzna (gościnnie)
5.1 2006 Ken / Mężczyzna (gościnnie)
6.7 2005 Ken / Mężczyzna (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Ken / Mężczyzna (gościnnie)
6.1 2004 Ken / Mężczyzna (gościnnie)
6.9 2004 Ken / Mężczyzna (gościnnie)
4.8 2003 Ken / Mężczyzna (gościnnie)
7.2 2002 Ken / Mężczyzna (gościnnie)
6.4 2000 Ken / Mężczyzna (gościnnie)
6.7 1999 Ken / Mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcin Krawczyk filmy Marcin Krawczyk najlepsze filmy Marcin Krawczyk zdjęcia Marcin Krawczyk galeria Marcin Krawczyk biografia Marcin Krawczyk nominacje Marcin Krawczyk nagrody i wyróżnienia Marcin Krawczyk filmografia Marcin Krawczyk aktor Marcin Krawczyk reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.