Marcia Warren
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2010 Adele
0.0 2009 Matka Maddy(gościnnie)
7.0
Panie z Clatterford
Jam & Jerusalem
2006 Lady Anne Crump
8.5
Mój tata jest premierem
My Dad's the Prime Minister
2003 Granny
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Melissa Shrike (gościnnie)
0.0 1995 Matka Chancy
6.0 1995 Angela Wakefield, recepcjonistka (1996-1998)
7.8
Co ludzie powiedzą?
Keeping Up Appearances
1990 Bunty (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Dolly (gościnnie)
0.0 1983 Bet Elston
0.0 1983 Vera Botting (1983-1986)
10.0 1965 Kelnerka (1972) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcia Warren filmy Marcia Warren najlepsze filmy Marcia Warren zdjęcia Marcia Warren galeria Marcia Warren biografia Marcia Warren nominacje Marcia Warren nagrody i wyróżnienia Marcia Warren filmografia Marcia Warren aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.