Marcia Ann Burrs
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2010 Mama Stewa (gościnnie)
0.0 2010 Mama Stewa (gościnnie)
6.3 2010 Mama Stewa (gościnnie)
7.4
Sparowani
Perfect Couples
2010 Mama Stewa (gościnnie)
6.0 2009 Mama Stewa (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Mama Stewa (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Eleanor Turner (gościnnie)
7.7
Oliver i przyjaciele
Oliver Beene
2003 Mama Stewa (gościnnie)
7.5 2002 Pani Dohan (gościnnie)
8.0
Byle do przodu
Still Standing
2002 Mama Stewa (gościnnie)
9.8 2001 Mama Stewa (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Mama Stewa (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Mama Stewa (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Mama Stewa (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Mama Stewa (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Mama Stewa (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Mama Stewa (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Mama Stewa (gościnnie)
9.0 1997 Mama Stewa (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Mama Stewa (gościnnie)
5.8 1996 Mama Stewa (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Mama Stewa (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Mama Stewa (gościnnie)
6.8 1993 Mama Stewa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcia Ann Burrs filmy Marcia Ann Burrs najlepsze filmy Marcia Ann Burrs zdjęcia Marcia Ann Burrs galeria Marcia Ann Burrs biografia Marcia Ann Burrs nominacje Marcia Ann Burrs nagrody i wyróżnienia Marcia Ann Burrs filmografia Marcia Ann Burrs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.