Marcello Thedford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Extra Large (gościnnie)
0.0 2009 Extra Large (gościnnie)
0.0 2009 Extra Large (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Lander Jackson (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Extra Large (gościnnie)
8.1 2004 Extra Large (gościnnie)
8.4
Gracze
Playmakers
2003 Extra Large (gościnnie)
7.5 2002 Extra Large (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Extra Large (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Extra Large (gościnnie)
6.5
Tunel
Daylight
1996 Extra Large (gościnnie)
5.2 1996 Extra Large (gościnnie)
7.7
Karmazynowy przypływ
Crimson Tide
1995 Extra Large (gościnnie)
7.5
Młodzi gniewni
Dangerous Minds
1995 Extra Large (gościnnie)
7.6 1993 Extra Large (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcello Thedford filmy Marcello Thedford najlepsze filmy Marcello Thedford zdjęcia Marcello Thedford galeria Marcello Thedford biografia Marcello Thedford nominacje Marcello Thedford nagrody i wyróżnienia Marcello Thedford filmografia Marcello Thedford aktor Marcello Thedford reżyser Marcello Thedford scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.