Marcella Lowery
Data urodzenia: 1946-04-27
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Pielęgniarka w ośrodku Ostroffa (gościnnie)
8.3 2011 Dr Shrager (gościnnie)
7.7
Komisariat drugi
Unusuals, The
2009 Pielęgniarka w ośrodku Ostroffa (gościnnie)
9.5 2009 Pielęgniarka w ośrodku Ostroffa (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Pielęgniarka (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Pielęgniarka w ośrodku Ostroffa (gościnnie)
10.0 1997 Pielęgniarka w ośrodku Ostroffa (gościnnie)
6.0
Żona pastora
Preacher's Wife, The
1996 Pielęgniarka w ośrodku Ostroffa (gościnnie)
7.5 1995 Pielęgniarka w ośrodku Ostroffa (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Pielęgniarka w ośrodku Ostroffa (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Pielęgniarka w ośrodku Ostroffa (gościnnie)
7.0 1992 Pielęgniarka w ośrodku Ostroffa (gościnnie)
7.2
Co z tym Bobem?
What About Bob?
1991 Pielęgniarka w ośrodku Ostroffa (gościnnie)
6.9 1991 Pielęgniarka w ośrodku Ostroffa (gościnnie)
4.5 1988 Pielęgniarka w ośrodku Ostroffa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcella Lowery filmy Marcella Lowery najlepsze filmy Marcella Lowery zdjęcia Marcella Lowery galeria Marcella Lowery biografia Marcella Lowery nominacje Marcella Lowery nagrody i wyróżnienia Marcella Lowery filmografia Marcella Lowery aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.