Marcel Novek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2004 Krzesimir
5.5 2002 Hasta
5.3 2001 Hasta, dowódca oddziału zabierającego Ligię z domu Aulusa do pałacu Nerona
7.6 1987
7.8
Dom
1980 (gościnnie)
6.8 1972 Członek oddziału rosyjskiego
6.8 1972 Uczestnik libacji
7.5 1969 Pan Władzio

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marcel Novek filmy Marcel Novek najlepsze filmy Marcel Novek zdjęcia Marcel Novek galeria Marcel Novek biografia Marcel Novek nominacje Marcel Novek nagrody i wyróżnienia Marcel Novek filmografia Marcel Novek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.