Marc Warren
Data urodzenia: 1967-03-20
Miejsce urodzenia: Northampton, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Elton Pope (gościnnie)
0.0 2010 Elton Pope (gościnnie)
6.7 2010 Elton Pope (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Nick (gościnnie)
7.7
Domino
Burn Up
2008 Elton Pope (gościnnie)
8.8
Krewni i znajomi
Mutual Friends
2008 Elton Pope (gościnnie)
6.7 2008 Elton Pope (gościnnie)
8.2
Życie na Marsie
Life on Mars
2006 Elton Pope (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Elton Pope (gościnnie)
7.9
Stan gry
State of Play
2003 Elton Pope (gościnnie)
8.7
Kompania braci
Band of Brothers
2001 Szeregowiec Albert Blithe
6.4 1999 Elton Pope (gościnnie)
8.0 1999 Elton Pope (gościnnie)
8.1
Blask
Shine
1996 Elton Pope (gościnnie)
6.8 1992 Elton Pope (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Elton Pope (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Elton Pope (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marc Warren filmy Marc Warren najlepsze filmy Marc Warren zdjęcia Marc Warren galeria Marc Warren biografia Marc Warren nominacje Marc Warren nagrody i wyróżnienia Marc Warren filmografia Marc Warren aktor Marc Warren scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.