Marc Vann
Data urodzenia: 1954-08-23
Miejsce urodzenia: Norfolk, Wirginia, USA
Stan cywilny: żona Mary Easterling (1985-1988, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2010 Hematolog (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Stan (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Jim Gunderson (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Hematolog (gościnnie)
7.7 2006 Hematolog (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Hematolog (gościnnie)
7.5 2005 Hematolog (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Hematolog (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Doktor (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Hematolog (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Hematolog (gościnnie)
7.5 2002 Hal Duncan (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Hematolog (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Hematolog (gościnnie)
7.4 2001 Hematolog (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Hematolog (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Hematolog (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Hematolog (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Condrad Eckley (gościnnie)
7.7
Godzina zemsty
Payback
1999 Hematolog (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Hematolog (gościnnie)
7.6 1999 Hematolog (gościnnie)
7.4
Wydział pościgowy
U.S. Marshals
1998 Hematolog (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Hematolog (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Hematolog (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Hematolog (gościnnie)
7.0 1995 Hematolog (gościnnie)
7.6 1993 Hematolog (gościnnie)
6.8 1993 Hematolog (gościnnie)
0.0

0 Hematolog (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marc Vann filmy Marc Vann najlepsze filmy Marc Vann zdjęcia Marc Vann galeria Marc Vann biografia Marc Vann nominacje Marc Vann nagrody i wyróżnienia Marc Vann filmografia Marc Vann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.