Marc Bicking
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 Profesor (niewymieniony w czołówce)
0.0 2011 Prokurator (gościnnie)
7.7 2011 Klient restauracji
8.0 2010 Prokurator (gościnnie)
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Radny (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Prokurator (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Prokurator (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marc Bicking filmy Marc Bicking najlepsze filmy Marc Bicking zdjęcia Marc Bicking galeria Marc Bicking biografia Marc Bicking nominacje Marc Bicking nagrody i wyróżnienia Marc Bicking filmografia Marc Bicking aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.