Manuel Witting
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2005 Inspektor Martin Patuschek
9.0 2004 Charles
0.0 1997 Nico Beier (gościnnie)
7.0 1997 Moeller (gościnnie)
10.0 1986 Żandarm Niklas Groth (2005) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Manuel Witting filmy Manuel Witting najlepsze filmy Manuel Witting zdjęcia Manuel Witting galeria Manuel Witting biografia Manuel Witting nominacje Manuel Witting nagrody i wyróżnienia Manuel Witting filmografia Manuel Witting aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.