Manpei Takagi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Kaoru Hitachiin
7.4 2011 Kaoru Hitachiin
7.4 2009 Koga Kensuke
7.6 2009 Kaneda jako nastolatek
0.0 2008 Hifumi Minakawa
8.0 2007 Retsu Fukami / GekiBlue

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Manpei Takagi filmy Manpei Takagi najlepsze filmy Manpei Takagi zdjęcia Manpei Takagi galeria Manpei Takagi biografia Manpei Takagi nominacje Manpei Takagi nagrody i wyróżnienia Manpei Takagi filmografia Manpei Takagi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.