Manou Lubowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2001 Thorsten Krämer (gościnnie)
5.7
Drakula 2000
Dracula 2000
2000 (niewymieniony w czołówce)
7.0 1997 Lars Wandrey (gościnnie)
6.0 1993 Ivan
5.0 1981 Gert Schwere (gościnnie)
7.0 1978 Bene Tinker (gościnnie)
6.2 1974 Anton Robel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Manou Lubowski filmy Manou Lubowski najlepsze filmy Manou Lubowski zdjęcia Manou Lubowski galeria Manou Lubowski biografia Manou Lubowski nominacje Manou Lubowski nagrody i wyróżnienia Manou Lubowski filmografia Manou Lubowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.