Manny Siverio
Data urodzenia: 1960-04-23
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
6.6 1996 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
6.6
Pociąg z forsą
Money Train
1995 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
7.9
Przetrwać w Nowym Jorku
Basketball Diaries, The
1995 Kierowca ciężarówki (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Manny Siverio filmy Manny Siverio najlepsze filmy Manny Siverio zdjęcia Manny Siverio galeria Manny Siverio biografia Manny Siverio nominacje Manny Siverio nagrody i wyróżnienia Manny Siverio filmografia Manny Siverio aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.