Manfred Zapatka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Jan Haroska
0.0 2003 Horst Stein (gościnnie)
5.2 2001 Dr Schäfer (gościnnie)
0.0 1997 René Rothemund (gościnnie)
7.0 1997 Karlheinz Jordan (gościnnie)
3.8
Wielki Bellheim
Große Bellheim, Der
1993 Richard Mayers
6.5 1992 Dr Ingo Severin (gościnnie)
7.1
Fabryka oficerów
Fabrik der Offiziere
1989 Oberleutnant Kraft
6.0 1989 Hans-Otto Gruber
0.0 1988 Thorsten Maurer / Rüdiger Fuchs (gościnnie)
7.1
Klinika w Szwarzwaldzie
Schwarzwaldklinik, Die
1985 Harry Poser (gościnnie)
5.0 1981 Clemens Honschek (gościnnie)
7.8 1977 Simon Kröger (gościnnie)
6.2 1974 Karl Rutger / Arnim Wexler / Dr Heinrich (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Manfred Zapatka filmy Manfred Zapatka najlepsze filmy Manfred Zapatka zdjęcia Manfred Zapatka galeria Manfred Zapatka biografia Manfred Zapatka nominacje Manfred Zapatka nagrody i wyróżnienia Manfred Zapatka filmografia Manfred Zapatka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.