Manfred Andrae
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2009 Sąsiad Anny
7.4
Człowiek, który płakał
Man Who Cried, The
2000 Niemiecki oficer
0.0 1997 Norbert Gottschalk (gościnnie)
7.0
Cena nadziei
Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les
1996 Edwin von Wismar #2
0.0 1994 Dieter Strattmann(gościnnie)
6.5 1992 Karl Schmidt (gościnnie)
6.0 1989 Muller z gestapo
0.0
Wojna szpiegów
Guerra di spie
1988
5.5 1985
0.0 1978
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Ostermann (gościnnie)
6.2 1974 Prezes (gościnnie)
10.0 1966 Dr. Zimmer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Manfred Andrae filmy Manfred Andrae najlepsze filmy Manfred Andrae zdjęcia Manfred Andrae galeria Manfred Andrae biografia Manfred Andrae nominacje Manfred Andrae nagrody i wyróżnienia Manfred Andrae filmografia Manfred Andrae aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.