Mandy Patinkin
Data urodzenia: 1952-11-30
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA
Stan cywilny: żona Kathryn Grody (od 15.06.1980), 2 synów: Isaac, Gideon

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Saul Berenson
6.6 2010 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
8.5 2004 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
7.7
Trup jak ja
Dead Like Me
2003 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
7.6 2000 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
8.7 1999 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
7.2
Lulu na moście
Lulu on the Bridge
1998 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
7.4
Herkules
Hercules: The Animated Series
1998 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
7.2 1992 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
6.5
Improwizacja
Impromptu
1991 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
6.9
Doktor
Doctor, The
1991 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
6.9
Doktor
Doctor, The
1991 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
6.4
Barwy Prawdy
True Colors
1991 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos) (gościnnie)
7.5
Narzeczona dla księcia
Princess Bride, The
1987 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
8.0
Laputa – podniebny zamek
Tenkû no shiro Rapyuta
1986 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
6.4 1985 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
4.0 1979 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
6.6
Ostatni uścisk
Last Embrace, The
1979 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
7.0
Niezły pasztet
Big Fix, The
1978 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)
7.4 1978 Hugh St. John Alastair Parkfield (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mandy Patinkin filmy Mandy Patinkin najlepsze filmy Mandy Patinkin zdjęcia Mandy Patinkin galeria Mandy Patinkin biografia Mandy Patinkin nominacje Mandy Patinkin nagrody i wyróżnienia Mandy Patinkin filmografia Mandy Patinkin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.