Mando Alvarado
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2010 Felix (gościnnie)
0.0 2009 Felix (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Felix (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Felix (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Felix (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mando Alvarado filmy Mando Alvarado najlepsze filmy Mando Alvarado zdjęcia Mando Alvarado galeria Mando Alvarado biografia Mando Alvarado nominacje Mando Alvarado nagrody i wyróżnienia Mando Alvarado filmografia Mando Alvarado aktor Mando Alvarado reżyser Mando Alvarado scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.