Manabi Mizuno
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Rin Todoroki (głos)
8.0 2005 Kasuri Hattori (głos)
7.9 2004 Sakurako Urushima (głos)
5.5 2004 Amy (głos)
8.3 2002 Midori (głos)
8.2 2002 Rin Todoroki (głos)
8.3 2001 Rin Todoroki (głos)
7.8 2000 Natsue Horikawa (głos) (gościnnie)
7.6 1997 Sugano (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Manabi Mizuno filmy Manabi Mizuno najlepsze filmy Manabi Mizuno zdjęcia Manabi Mizuno galeria Manabi Mizuno biografia Manabi Mizuno nominacje Manabi Mizuno nagrody i wyróżnienia Manabi Mizuno filmografia Manabi Mizuno aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.