Mami Koyama
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2010 Balalaika (głos)
8.5 2010 Córka Maki (głos)
7.5 2009 Balalaika (głos)
8.4 2008 Leda (głos)
8.1 2006 Balalaika (głos)
8.2 2006 Balalaika (głos)
8.8 2006 Oiwa Tamiya (głos)
7.8 2006 Esmeralda Tanaka (Matka Punie) (głos)
8.4 2004 Eva Heinemann (głos)
8.4 2004 Talia Gladys (głos)
6.7 2004 Instruktor (głos) (gościnnie)
7.2
Appleseed
Appurushîdo
2004 Athena (głos)
7.1 2003 Yuki Minaguchi (głos)
8.0
Rycerze Zodiaku: Hades
Saint Seiya - Meiou Hades Juuni Kyuu Hen
2002 Shaina Rycerz Wężownika (głos)
1.0 2001 Sue (głos)
8.4
Millennium Actress
Sennen joyû
2001 Chiyoko Fujiwara w latach 20-40. (głos)
8.1
Metropolis
Metoroporisu
2001 Enmy (głos)
7.2 2000 Dr Rill Croford
7.2 1998 Satoru (głos)
6.0 1998 Mana Isozaki (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Lunch (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Wermout (głos)
9.0 1991 Fukiko "Miya-sama" Ichinomiya (głos)
10.0 1989 Jessica Edwards
8.0 1988 Se Himiko (głos)
9.1 1988 Jessica Edwards (głos)
7.8
Dragon Ball: Wielka tajemnicza przygoda
Doragon bôru: Makafushigi dai bôken
1988 Arale Norimaki (głos)
8.0 1988 Kei (głos)
9.2 1987 Miki (głos)
7.8
Dragon Ball: Śpiąca księżniczka w zamku zła
Doragon bôru: Majinjô no nemuri hime
1987 Lunch (głos)
7.9
Rycerze Zodiaku
Saint Seiya
1986 Sheena (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Lunch (głos)
7.8
Dragon Ball: Legenda Shenlona
Doragon bôru: Shenron no densetsu
1986 Pasta (głos)
10.0 1981 (głos)
7.7 1981 Arale Norimaki (głos)
8.1
Cudowna podróż
Nils no fushigi na tabi
1980 Nils (głos)
7.7
Błękitny ptak
Maeterlinck no aoi tori: Tyltyl Mytyl no bôken ryokô
1980 Myltyl (głos)
7.7 1979 Minnie May (głos)
7.5 1979 Kycilia Zabi (głos)
8.0
Grand Prix
Arrow Emblem: Grand Prix-No Taka
1977 Ouse Suzuko (głos)
8.3 1976 Annie (głos)
8.0
Pinokio
Pikorîo no bôken
1976 Nimfa (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mami Koyama filmy Mami Koyama najlepsze filmy Mami Koyama zdjęcia Mami Koyama galeria Mami Koyama biografia Mami Koyama nominacje Mami Koyama nagrody i wyróżnienia Mami Koyama filmografia Mami Koyama aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.