Malin Åkerman
Data urodzenia: 1978-05-12
Miejsce urodzenia: Sztokholm, Szwecja
Stan cywilny: mąż Roberto Zincone (od 20.06.2007)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012
0.0 2012 Riley Simms
0.0 2011 Linda Lovelace
0.0 2011 Eva
7.5 2010 Anna
4.6 2010 Trixie
6.1 2010 Tripler
7.1
SzczęścieDziękujęProszęWięcej
HappyThankYouMorePlease
2010 Annie
7.2 2009 Laurie Jupiter / Jedwabna Zjawa II
7.3
Narzeczony mimo woli
Proposal, The
2009 Gertrude
5.7
Raj dla par
Couples Retreat
2009 Ronnie
6.7
Żegnaj, Sally
Bye Bye Sally
2009 Sally Grimshaw
6.8
Sekta
Skulls, The
2000 Studentka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Malin Åkerman filmy Malin Åkerman najlepsze filmy Malin Åkerman zdjęcia Malin Åkerman galeria Malin Åkerman biografia Malin Åkerman nominacje Malin Åkerman nagrody i wyróżnienia Malin Åkerman filmografia Malin Åkerman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.