Małgorzata Jóźwiak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2009 Profesorka
5.6 2000 Ala, sekretarka Wandy
7.0 1998 Pani Grzesińska (gościnnie)
4.8 1997 Wychowawczyni (gościnnie)
6.5 1997 Lila (gościnnie)
6.7 1996 (gościnnie)
6.5 1988
6.2 1984 Studentka Kasia, sąsiadka Sajkiewicza

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Małgorzata Jóźwiak filmy Małgorzata Jóźwiak najlepsze filmy Małgorzata Jóźwiak zdjęcia Małgorzata Jóźwiak galeria Małgorzata Jóźwiak biografia Małgorzata Jóźwiak nominacje Małgorzata Jóźwiak nagrody i wyróżnienia Małgorzata Jóźwiak filmografia Małgorzata Jóźwiak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.